Informatii retur

Returul produselor se supune ordonantei nr.130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In cazul in care ati ales un produs care nu va satisface il puteti returna in 14 zile de la data facturii fara niciun motiv intemeiat.

In caz ca articolul pe care l-ati selectat initial nu corespunde marimii dumneavoastra sau credeti ca nu va avantajeaza, aveti posibilitatea de a returna produsul respectiv. Veti primiti banii inapoi pe produsele achizitionate initial. Plata se face prin depunere bancara. Va rugam sa ne trimiteti produsele fara ca acestea sa prezinte urme de uzura, fara deteriorari, in ambalajul original, si sa alaturati nota de livrare, completand formularul prin care solicitati returnarea produselor( acesta se afla pe verso).

Daca alegeti sa returnati produsele va rugam sa alegeti un pachet potrivit pentru a evita deteriorarea acestora sau formarea de cute. Pentru articolele care au fost deteriorate datorita  transportului impropriu, suma nu va fi rambursata. Procesul de returnare se calculeaza in functie de valoarea produsului. Taxele postale si de livrare in cazul produselor returnate vor fi suportate exclusiv de catre client.

Veti primi banii integral pentru articolele care nu prezinta semne de deteriorare sau de uzura! Lenjeria intima nu poate fi purtata in acest caz!

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la receptionarea returului, prin transfer bancar (clientul trebuie sa precizeze in scris contul bancar in care doreste sa primeasca banii). Daca produsul  este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.

Daca pentru achizitia produselor s-a folosit un tip de reducere, aceasta nu va fi returnata. Astfel, suma platita real va fi cea pe care clientul o recupereaza.

Produsele pot fi returnate personal sau prin curierat. Daca optati pentru Posta Romana, va rugam sa alegeti serviciul de livrare la domiciliu, altfel produsele nu vor fi ridicate.

Pentru confirmarea returnarii produselor va rog sa ne contactati prin email pe adresa contact@bisouslingerie.ro