Termeni si conditii

Prevederi generale

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.bisouslingerie.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului (distribuitor) si ale cumparatorului (clientul, consumator). Vanzator si operator al operatiunilor online este Bisous  Lingerie SRL, cu sediul in Becicherecu Mic, str Macului nr 40, inregistrata sub codul unic de inregistrare 36703028, reg.com.  J35/2992/2016 . Pentru informatii de contact va rugam consultati sectiunea contact de pe .

Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire la protectia consumatorului(Legea 363/2007), legea comertului electronic(Legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe Internet(Ordonanta 130/2000).

Anularea comenzilor

Se poate solicita anularea comenzilor prin email la …..

Va rugam sa mentionati numarul comenzii in subiectul emailului si numarul facturii, sau sa trimiteti un Reply la mesajul de confirmare a comenzii cu textul ANULARE.

Inapoierea banilor garantat se aplica numai in cazul produselor neavariate si nefolosite. Inapoierea banilor nu se aplica pentru articolele purtate

 

Conditii de livrare

Livrarea produselor prezentate pe bisouslingerie.ro se face numai pe teritoriul Romaniei.

 

Modalitati de transport si plata

Produsele sunt livrate catre Client prin compania de curierat Cargus. Plata produselor se face la livrare. Va rugam sa solicitati chitanta dupa ce ati platit coletul si acesta v-a fost inmanat.

Pentru comenzile cu o valoare peste 300 RON livrarea este GRATUITA. Pentru comenzile cu o valoare sub sau egale cu 300 RON se percepe o taxa de livrare de 14 RON.

 

Garantie si reclamatii

bisouslingerie.ro ofera garantie timp de  3 luni pentru produsele comercializate. Garantia intra in vigoare in data in care coletul a fost expediat si acceptat de catre Client. Vanzatorul este responsabil pentru toate defectele din fabricatie si asigura schimbarea acestora in perioada de garantie, in baza facturii. Garantia nu se aplica in cazul defectelor survenite in urma utilizarii necorespunzatoare sau a unei actiuni mecanice. Va rugam sa cititi si sa respectati instructiunile de spalare specificate de producator pe eticheta.

Reclamatiile pot fi depuse personal sau  prin email. In urma acceptarii unei reclamatii, costul transportului catre noi va fi suportat de catre cumparator, iar de la noi catre cumparator va fi suportat de Vanzator. Produsele vor fi acceptate numai in cazul in care sunt impachetate in ambalajul original, fara nicio urma de deteriorare. Intotdeauna este necesar sa atasati o descriere a defectului, o copie a notei de livrare si factura. Fiecare cerere va fi prelucrata fara intarzieri nejustificate, iar pe tot parcursul acestui proces cumparatorul va fi instiintat. NOTA: pot exista mici diferente ale texturii.

 

Preturile si valabilitatea ofertelor

Preturile prezentate pe site sunt finale si sunt valabile pana la disparitia produsului de pe site sau modificarea acestora.

Astfel veti plati EXACT pretul afisat pe site

 

Confidentialitatea datelor

Toate informatiile personale pe care le introduceti pe bisouslingerie.ro au caracter confidential. Vanzatorul se obliga sa nu furnizeze aceste date catre terte persoane, fizice sau juridice, decat in situatia in care Autoritatile Statului prin aplicarea legilor in vigoare solicita acest lucru. Puteti in permanenta sa solicitati schimbarea sau stergerea adresei de email din baza noastra de date. Informatiile cu caracter personal pot fi modificate din aria de administrare a contului de Client.